IMG_2249.jpegIMG_2249.jpeg


IMG_2311.jpegIMG_2311.jpeg


IMG_2209.jpegIMG_2209.jpeg

Polotröja Massimo Dutti Boots Loake Kappa Newhouse Jeans H&M Mössa KN Collection

Jag är inget fan av kallt väder men det gäller att se det positiva i saker och ting. En positiv sak är att man kan ha mysiga mössor! Jag brukar mest använda ljusa mössor för jag tycker att det piggar upp lite. Ett av mina favoritmärken när det kommer till just mössor är finska KN Collection som har härliga modeller i bra material till rimliga priser. Använder min med fuskpäls rätt ofta.

Idag har vi varit ute på Djurgården och lekt hela dagen. Vi hade med oss smörgåsar och lite annat gott för att slippa gå in och äta lunch på restaurang. Det är trist med i dessa tider vill jag undvika onödiga risker. Tjejerna tycker att det är jättemysigt med picknick så det är kul iallafall!