Det här julen kommer definitivt bli annorlunda men jag får en känsla att den kommer bli extra mysig iallafall. Man kanske tar in julgranen lite tidigare och bakar extra mycket godsaker. Tittar på mysiga julfilmer och pyssla. Det finns ändå en hel del man kan göra för att få den där härliga julkänslan även om man inte kan fira exakt som man viill.


IMG_4362.jpegIMG_4362.jpeg

Igår efter förskolan drack vi varm choklad och pysslade. Alma och Livia dekorerade julkatter och jultomtar. Extra kul med allt glitter.


IMG_4278.jpegIMG_4278.jpeg

Jag älskar att tända ljus i brasan i vardagsrummet. Blir så mysigt då! Den här veckan ser jag verkligen fram emot söndag. Det är inte bara andra advent utan vi firar även St Nikolaus. Det är en av mina favorithögtider på året, kanske för att den påminner mig så mycket om min barndom.