IMG_8725.jpegIMG_8725.jpeg

När det kommer till overaller för barn är jag rätt kinkig. Jag gör massor med research innan jag köper ett nytt märke. Med just overaller känns det så viktigt att plagget är varmt, andas, har hög vattenpelare och gott om reflexer.

Tidigare har jag bara köpt overaller från finska Reima samt skidbyxor och vinterjacka från danska Mini a Ture och Wheat. Det här året testade vi något nytt. Svenska Geggamoja! Förutom alla tekniska aspekter gillar jag att den starka rosa färgen lyser upp och det är tydliga reflexer. Alma har precis börjat använda sin men Livia har haft sin sedan kylan kom. Hittills är jag jättenöjd med Geggamoja och en uppdaterad recension kommer längre fram. Förhoppningsvis får man chansen att leka i snö också!

Mössorna i matchande rosa fick vi av min mamma förra vintern. Det är hennes vän som stickat och mössorna har reflex i garnet också, så smart!


IMG_8739.jpegIMG_8739.jpeg