IMG_3601.jpegIMG_3601.jpeg


IMG_3621.jpegIMG_3621.jpeg


IMG_3732.jpegIMG_3732.jpeg


IMG_3743.jpegIMG_3743.jpeg

Polotröja Newhouse Plisserad kjol H&M Mockastövlar Rizzo Fuskpäls Dry Lake Väska Mulberry Nagellack Essie

Det här är dagens outfit! Jag kände för vit kjol idag så tog min plisserade från H&M som jag köpte för lite mer än två år sedan nu. Till den hade jag en polotröja och under den har jag en tunn cashmeretröja. Det är så skönt med lager på lager när det är kallt ute.

Ett tips är att stoppa in tröjan lite i kjolen så inte allting bara hänger. Det är fint att se där kjolen börjar och man får en finare siluett.

Onsdagens jacka blev min fluffiga fuskpäls och på fötterna mockastövlar i over knee modell. Stövlarna är så sköna men var rätt hala i snön haha. Kände mig nästan som Bambi så det kanske inte var det bästa valet egentligen. Apropå lager på lager så har jag också höga cashmerestrumpor över mina strumpbyxor, perfekt för att undvika kalla fötter!