Inlägget innehåller affiliatelänkar

Kofta Lexington Nagellack OPI Anteckningsbok Bookbinders design Kaffekopp Rörstrand

Idag började dagen med att jobba från sängen. Det är så mysigt att sitta med datorn i sängen och dricka en kopp kaffe. Man får dock vara försiktig så att man inte spiller haha. Vore typiskt mig att välta en hel kaffekopp i sängen men än har jag inte lyckats med det som tur är.

Jag har skrivit det innan men jag är en person som älskar att skriva för hand. Jag skriver alla mina anteckningar och tankar för hand, gärna i en fin anteckningsbok. Jag kommer ihåg saker mycket lättare om jag skriver för hand istället för att använda datorn eller iPhonen. Ibland är det såklart ett ”måste” att strukturera upp det i datorn men överlag älskar jag att skriva!

Ullpläd H&M Home 699 kr / Handcreme Meraki 169 kr / Ljusbeige kofta Soft Goat 2995 kr / Bricka Cooee 525 kr / Kaffekopp Rörstrand 179 kr / Tofflor H&M 149 kr / Doftljus Blomus 299 kr / Beige kofta H&M 599 kr / Läppbalsam YSL 365 kr / Ansiktscreme Clinique 225 kr / Kolafärgad kofta Iris & Ink 1450 kr / Hårsnoddar KooShoo 169 kr / Påslakan Mille Notti 2795 kr / Vas Sagaform 299 kr / Kuddfodral H&M Home 99 kr