Just nu är det aningen kaos hemma hos oss. Vi har äntligen bestämt oss för att ta tag i vårt sovrum och bygga om det lite! Det här är något vi har tänkt på sedan vi flyttade in så det är härligt att ta tag i det nu. Rummet var nämligen ett tv-rum innan och vi måste göra om det lite för att passa våra behov. 

Det lilla rummet som jag står framför är vår garderob och den ska optimeras för maximal användning. Det kommer inte bli en sådan där drömgarderob där varje plagg hänger med typ 10 centimeters mellanrum utan vi måste maximera varje millimeter känns det som haha. Det ska in med stänger och stora lådor. Den där luftiga drömgarderoben får vi skapa någon annan gång när vi har mer utrymme.

Vår säng kommer att få ny plats och äntligen ska vi sätta upp våra sänglampor. För några år sedan köpte vi två sänglampor från Örsjö som vi hade i vår gamla lägenhet. Som sängen har stått nu har dessa inte fått plats så våra lampor har fått vila i en kartong i flera år. Nu när vi har rivit ut en bokhylla och del av väggen kommer vi kunna vända sängen mot en annan vägg och på så sätt även få plats med sänglamporna.