Inlägget innehåller affiliatelänkar

Min outfit; Trenchcoat French Connection Tröja DvF Byxor KappAhl (halva priset nu!) Väska Decadent Copenhagen Solglasögon Gucci Pumps Karmine Anna-Karins outfit; Trenchcoat French Connection Tröja Newhouse Skinnbyxor DAY Väska ATP Atelier Pumps Rizzo

Nu äntligen kan man säga att det är tid för trenchcoat i Stockholm. Det är ett plagg som jag alltid har gillat, så klassiskt och användbart. Lika snyggt att matcha till pumps som till sneakers. Jag har tre trenchcoats hemma med lite olika passform och den ovan är gjord i lyocell. Det är på många sätt ett miljövänligt material.

Igår träffades jag och Anna-Karin en sväng ute för en kaffe och njuta lite av solen tillsammans. Att ”bara” få träffa en vän ute och fika känns som en stor lyx nu för tiden. Jag undviker helst caféer och restauranger så det är underbart att det blir varmare nu, det är lättare att ses längre ute utan att frysa till is.