Den här helgen har jag och Johan egentid tillsammans. Min mamma föreslog lite spontant att hon skulle vara barnvakt och det tackar man inte nej till som trötta småbarnsföräldrar.

Igår eftermiddag checkade jag och Johan in på Grand Hotel för att starta egentiden med det där lilla extra. Vi hade ett presentkort så vi passade på att använda det nu när tillfälle gavs. Jag och Johan bodde nämligen på Grand Hotel i september för att fira vår bröllopsdag men den vistelsen blev allt annat än lyckad. Vi var riktigt missnöjda med den övernattningen och det var extra tråkigt när det var vår bröllopsdag. Som tur var kompenserade hotellet oss med ett presentkort så vi kunde göra om vistelsen. Den här gången var allt perfekt och det var ett underbart sätt att börja helgen på. Vi måste bara haft extrem otur förra gången så det var kul att få en ny positiv upplevelse.