Klänning Dry Lake Pumps Rizzo iPhoneskal Bounir Ballonger Lagerhaus Bästa presenten Morfar

I torsdags fyllde jag 33 år och det känns hur bra som helst. Jag älskar att bli äldre även om det ibland känns som att tiden går väldigt fort. På min födelsedag väcktes jag av sång, present och kaffe på sängen av Johan och tjejerna. Det var så himla mysigt!

Den bästa presenten var något som inte pengar kan köpa. Nämligen att min morfar kom på besök. Han har fått båda sina sprutor mot covid-19 och eftersom vi har haft det här hemma kändes det bra. Jag var jätteglad och tacksam över att kunna ses här hemma. Det blev prinsesstårta till fika och till middag åt vi skaldjurspasta. Jag håller mina tummar att vi kommer kunna hälsa på min morfar i Tyskland i sommar men tyvärr ser det inte så ljust ut. Men man kan alltid hålla tummarna.