Sakta men säkert börjar vårt vardagsrum komma på plats! Vi har klurat länge hur vi vill ha det med möbler och tar en sak i taget. Ingen av oss gillar att hetsa med inredning utan vi tar det långsamt.

Senaste nytt är iallafall att vi idag rullade ut vår nya matta och hämtade nya soffbordet. Den här mattan täcker nästan hela vardagsrummet och vi måttbeställde eftersom vi inte hittade någon färdig matta som passade vårt behov. Samma sak blev det med soffbordet. Jag har länge suktat efter ett svart lågt bord men inte hittat rätt mått så jag beställde ett bord av en snickare. Nu blev det helt rätt mått och jag valde även rundade kanter så det inte blir vasst om barnen råkar springa in i det. 

En sak som vi klurar på just nu är vårt sideboard. För tillfället har det hamnat framför spegeln men vi funderar på att ta bort det helt. Jag gillar det men skulle gärna vilja ha ett mer modernt. Eller köpa ett litet avlastningsbord att ställa bredvid soffan där lampan får stå. Det blir helt enkelt nästa sak att klura på…