Inlägget innehåller affiliatelänk

Klänning By Malina Skor Rizzo Väska Decadent

För två veckor sedan köpte jag den här vita klänningen från By Malina och jag är så nöjd med den. Jag gillar att den har smock i midjan, det ger en fin detalj och är skönt hehe. Skorna köpte jag förra våren och väskan har jag haft i 3 år nu tror jag.

Ni som följer mig på Instagram såg att jag postade den här bilden igår. Där ville jag ta upp att jag har komplex för mina ben men jag tänker inte låta det stoppa mig från att ha på mig vad jag vill. Jag gillar egentligen mina ben men jag har åderbråck, ytliga och sprängda blodkärl som går ner till fötterna. Det syns kanske inte jättemycket på bilden ovan för det var bra ljus och den är tagen på förmiddagen. Nu när det är varmt blir jag tycärr svullen där om kvällarna och åderbråcken blir jätteknöliga och ännu mer blå. Det är inte kul men jag vägrar låta det hålla mig tillbaka. Jag känner mig fin i min klänning och är det varmt är det härligt med bara ben.