Jag fick några frågor om min midsommarklänning. Den kommer från Dry Lake och går omlott fram. Jag tycker att färgen är så fin.

Jag bakade tårtor till midsommarafton. En limetårta och en jordgubbstårta.

Iskaffe är alltid en bra ide i värmen. Jag skulle kunna dricka typ 10 stycken om dagen.

 

Hoppas att ni har haft en härlig midsommarhelg!

Vi firade midsommarafton på vänners lantställe på Värmdö och det var så härligt. Vi åt god mat, busade och dansade med barnen, badade och bara njöt av det fina vädret. Jag trodde att det skulle regna hela dagen så solen var verkligen en positiv överraskning. Vi sov över där och vid lunch åkte vi tillbaka till stan igen. Det var så lugnt och skönt i stan, lite med folk och få bilar. Vi gick en promenad i Gamla Stan och åt glass vid Slottskajen och köpte iskaffe.