Inlägget innehåller affiliatelänk

Tröja DAY Birger et Mikkelsen Byxor Filippa K Skor Rizzo Väska Bolinder Stockholm

För mig som är 161 cm lång är det ofta svårt att hitta byxor som passar bra med en gång. Det behövs ofta en runda till skräddaren. När jag letar efter byxor tittar jag ofta efter ankellängd  för det brukar bli rätt passform för mig haha. Sen om jag själv vill ha ankellängd är det såklart en tur till skräddare som gäller.

I förra veckan köpte jag ett par byxor som jag varm kan rekommendera. Inte bara till oss lite kortare utan till alla. Mina byxor ovan kommer från Filippa K och har en lite lösare med skräddad passform. Byxorna har dragsko i midjan och är i ankellängd (vilket ni kan se blir vanlig längd för mig). Jag trivs så bra i dessa och tror att paret kommer bli en stor favorit i garderoben.