Inlägget innehåller affiliatelänkar

Pyjamas H&M home Tofflor Zara home Kopp Rörstrand Bricka H&M home Nagellack Essie 

Den här helgen hände något som sällan händer – jag fick en dag och natt helt för mig själv! Själv! Tjejerna är på landet med min mamma och Johan är iväg så jag har verkligen varit helt själv. Jag kan faktiskt inte minnas när jag var hemma ensam ett dygn. Jag älskar min familj mer en allt annat i hela världen men jag behövde verkligen få lite tid för mig själv. Att bara få vara hemma är en lyx.

Så vad har jag hittat på? I lördags köpte jag sushi, gick en runda på stan och köpte blommor. Tränade och tog det lugnt hemma. Målade naglarna, läste tidningar, tittade på massor av tv och bara slappade i pyjamas. Hur skönt som helst! Nu har jag precis ätit frukost och om en stund ska jag möta Anna-Karin en sväng innan tjejerna kommer hem igen. Nu längtar jag massor efter mina sötnosar.