Inlägget innehåller affiliatelänk

Stickad klänning & Other Stories Stövlar Clarks Väska Bolinder Stockholm

Idag ser jag ut såhär, grått från topp till tå. Den här stickade klänningen köpte jag igår och den är så himla skön. Det känns nästan som att ha en pyjamas på sig så den här kan man mysa i hemma, ha till vardags eller klä upp med ett par klackar för middag. Jag älskar att den har knytband. Till klänningen har jag mina gråa mockastövlar som har varit med mig i många år nu. Jag gillar verkligen den här modellen på stövlar och önskar så att dessa kom i fler färger.

Ni kanske ser på bilderna men idag har jag hunnit med ett besök på Nationalmuseum. Jag och en vän var där vid lunch för att få inspiration och äta tillsammans. Om man har möjlighet är det bäst att vara där på vardagar då det är minst folk och man får verkligen tid att titta i lugn och ro.