Igår firade vi Nikolaus här hemma! För er som inte känner till det Nikolaus är det en tradition från mitt tyska arv. På kvällen den 5e december ställer barnen fram en putsad sko och när de vaknar på morgonen har Nikolaus varit där och fyllt den med choklad och små presenter. Det brukar även vara ett spår av inslagna chokladbitar från sovrummen till skon. Det är en stor succé varje år och jag är så glad att föra den här traditionen vidare till mina barn.

På kvällen firade vi med min familj och jag gjorde risotto med svamp och till efterrätt blev det en mjuk pepparkaka (gluten och laktosfri). Receptet hittar ni här men jag gjorde en annan frosting med en kombination av Philadelphia, smör, florsocker och citronsaft. Jag dekorerade med citronmeliss och vinbär.

Jag hade på mig min paljettkostym som jag köpte förra året från French Connection. Mina pumps är flera år gamla från Dune. Får man tillfälle att klä upp sig tar man ju den haha.