Jag trodde att jag redan publicerat det här inlägget men av någon anledning kom det inte upp i måndags. I helgen hade jag iallafall den stora lyxen att få vara själv med Johan hemma. Det är inte ofta det händer så man blir så glad och tacksam när man kan spendera tid tillsammans hemma. Vi har tur att mina mamma eller pappa kan passa tjejerna och att de har så roligt tillsammans.

I fredags spenderade vi kvällen på Montanari där vi åt pasta och drack rödvin. På lördagen blev det en lång sovmorgon (höjden av lyx när man har barn) och sedan promenerade vi mot Gamla Stan. Jag hade hört om en ny restaurang Marie’s så vi gick dit och åt brunch. Så mysig restaurang och jag gillade verkligen deras Cobb sallad. Den här dagen spöregnade det men det var ändå härligt att komma ut och promenera.

När vi kom hem igen fixade jag lite hemma för på kvällen blev det tjejmiddag. Jag köpte sushi från Yama och till efterrätt åt vi glass från 3 vänner med massor av färska bär. Det har nog inte hänt sedan jag fick barn för 6,5 år att jag varit hemma med vänner utan barn!

Promenad i regnet mot Gamla Stan.

Brunch på Marie’s, jag tog deras Cobb salad men utan bacon då jag inte äter fläsk.

Middag med vänner hemma, vi åt sushi och vårrullar.

Till efterrätt blev det glass från min favorit 3 vänner.