Inlägget innehåller affiliatelänkar

För mig har Alla Hjärtans Dag aldrig varit en speciell dag. Eller jo, när jag var liten brukade mamma dekorera fint vid frukosten med blommor och gelehjärtan och det tyckte jag var väldigt kul. Som vuxen har jag dock aldrig firat men jag vet egentligen inte varför. Jag är en romantiker och älskar att fira högtider och andra speciella dagar men av någon anledning har Alla Hjärtans Dag inte fastnat. Hur är det för dig?

Nu när vi har barn brukar jag iallafall dekorera lite fint vid frukosten. Den här morgonen hade jag blåst upp några hjärtballonger och lagt en liten present och choklad vid tjejernas platser. Alma och Livia blev så glada och det värmer i hjärtat. Johan skämtade lite om varför inte han fick en present men han om någon är inte ett fan av Alla Hjärtans Dag. Idag är han ungefär som Grinchen på julen haha.

För att ändå få lite stämning har jag på mig ett par hjärtörhängen idag. De är i stål och är tvinnade som rep. Örhängena kommer från Edblad och till har jag en blus med volang från French Connection. Jag såg precis att blusen finns på rea just nu till halva priset och jag kan varmt rekommendera den om du gillar blusar lika mycket som jag.