Idag började min morgon i Lexingtons butik på Birger Jarlsgatan. Egentligen hade jag tänkt mig en liten morgonpromenad dit men det blev så stressigt på morgonen att jag fick hoppa in i en taxi. Jag gjorde ju illa svanskotan/ryggen på sportlovet så jag kan inte gå snabbt hehe.

I butiken var det framdukat med den mest fantastiska frukosten. Croissants med avokado, olika bowls, juicer och massor av bär. Herregud så gott det var! Det var ett litet event och på plats var även Emily och Pernilla som jag träffade för första gången. Kristina Lindhe, grundare och kreativ chef på Lexington, berättade om Lexingtons resa och jag tycker att Kristina är så inspirerande. Det här är ett varumärke jag verkligen gillar med bra kvalitet som håller år efter år.

Idag är det World Sleep Day och på Instagram har jag ett samarbete med Lexington där jag lyfter kampanjer Sleep Well Live Well. Jag har handlat från Lexington i många år så det känns jättekul att kunna samarbeta.