Jag och Denise hade en underbar weekend i Wien. Vi flög ner på torsdag förmiddag och hem vid fem på söndagen så vi hade gott om tid. Det var fantastiskt att bara kunna ta det lugnt, njuta av den vackra staden, prata utan att bli störd, äta god mat och ta det lugnt på hotellet. Jag njöt av varje sekund haha.

I Wien ville jag visa mina favoriter så vi bodde på mitt favorithotell Imperial Vienna som ligger på Kärtner Ring precis vid Musikverein. Jag har bott där flera gånger förut och har alltid varit nöjd. Bland det bästa är att man ofta får en uppgradering och deras frukost är den bästa hotellfrukosten jag haft. Vi njöt till max av att äta på hotellrummet i morgonrockar, den bästa starten på dagen. Något som jag också uppskattar är personalen som är trevliga och kan ge bra tips på allt möjligt.

Deras restaurang har god mat och jag kan varmt rekommendera deras soppor (förrätter), risotto och schnitzel. Det är speciellt mysigt på söndagar då man märker att många österrikare är där.