Hand i hand utanför Rosenborgs slott

I fredags förmiddag flög vi ner till Köpenhamn hela familjen. Vi åkte dit för att träffa Johans föräldrar samt hans bror med familj för en helg tillsammans. När vi landade i fredags var det rätt härligt väder så vi lämnade vårt bagage på hotellet och gick direkt mot Kongens have. Det är en av mina favoritplatser i Köpenhamn för man har Rosenborgs slott, Orangeriet med god smörrebröd och fika samt cafe Hercules. Det är stora gräsmattor och en jättefin lekpark för barnen. På kvällen åt vi middag på Dada men det är ingen restaurang jag skulle rekommendera.

I lördags var det tyvärr dåligt väder så vi började dagen med shopping tillsammans med tjejernas kusiner. På lunchen åt vi på Det lille apotek (en riktig klassiker) och sedan spenderade vi hela kvällen på Tivoli. Det var en jättehärlig dag trots att vädret inte var med oss i början. På söndagen blev det en lång promenad ut till Reffen och det var helt klart värt ett besök. Där finns massor med små restauranger i foodtruck-anda och jag ville i princip testa allt!

Under helgen bodde vi på Skt Petri allihopa och det är ett jättebra hotell om man reser med barn/familjemedlemmar. Jag skulle nog inte välja det om jag och Johan skulle till Köpenhamn själva men för den här typen av resa passade det perfekt.

Cafe Hercules är så fint

Orangeriet har jättegod smörrebröd!

Shopping hela familjen! Alma hittade en tröja och jag en kaffe hehe