Inlägget innehåller affiliatelänkar

Klänning Residus Stråväska Don Donna Sandaletter Dune London Armband Syster P Solglasögon Gucci

Nationaldagen till ära har jag på mig gult! Alma tyckte jag skulle ha blåa skor till men det hade blivit lite too much haha. Min gula klänning köpte jag i våras men det här är första gången jag använder den. Vädret har ju inte varit sådär jättebra innan så har inte blivit tillfälle innan. Residus är ett svenskt märke som jag precis har börjat handlat några plagg ifrån. Det jag älskar är att deras plagg är spårbara och etiskt tillverkade. Det är något som jag verkligen vill hylla och önskar att ännu fler varumärken tog efter!

För att fira Nationaldagen tog vi med oss picknick och träffade upp några vänner på Gärdet. Varje år är det Nationaldagsgaloppen och det är rätt kul att titta på. Efter blev det någon timmes lek i en park så det blev en riktig heldag ute idag, så mysigt.