Inlägget innehåller affiliatelänkar

Solhatt Åhlens 249 kr / Solglasögon Marqet 249 kr / Vit jumpsuit kay/day 699 kr / Parfym Byredo 1500 kr / Solpuder Armani Beauty 590 kr / Tunika Marqet 599 kr / Stråväska H&M 399 kr / Flipflop Havianas 329 kr / Stråväska H&M / Spf EVY 239 kr / Spf hår Balmain 249 kr / Bikinitopp Cult Gaia 1737 kr / Scrunchie KappAhl 39,90 kr / Baddräkt H&M 299 kr

Vad härligt det är att sommaren snart är här! Eller ja det är ju faktiskt försommar nu. Om ett par dagar ska vi åka till Mallorca och det ska bli så skönt att få värme och lite mer sol. Som jag längtar! Igår köpte jag två nya baddräkter, den svarta ovan fast i vitt från H&M samt en svart med knytband från Calzedonia. Jag har testat massor med bikinis men faktiskt inte hittat någon som jag tycker sitter bra.

Något som jag skulle behöva köpa är solskydd för hårbotten. Jag bränner mig lätt där så ett solskydd för håret vore ett bra komplement till solhatt. Jag har hört att den från Balmain är bra men även att Evy ska ha en. Ska spana in på måndag! Om ni vill ha tips på ett solpuder så älskar jag pudret ovan från Armani, har använt den i flera månader nu och sitter hela dagen.