Klänning Gina Tricot Pumps Rizzo Väska Pourchet Paris Solglasögon Saint Laurent

Idag inviger jag en randig klänning som jag köpte tidigare i veckan. Den kommer från Gina Tricot och jag insåg att jag inte handlat något där på över tre år. Jag tyckte den här modellen med ränder och lång ärm är så fin och härlig att ha på sig. Till klänningen har jag ett par klassiska svarta pumps och min vita väska. Har blivit rätt mycket svart och vitt den senaste tiden hehe.

Under dagen har jag suttit hemma och jobbat, ätit lunch med två vänner och haft ett digitalt möte. Nu laddar vi för fredagsmys här hemma och det ska bli härligt med helg!

Uppdatering: Tog bort länken till klänningen och även på Instagram stories. Upptäckte att klänningen gått sönder i flera sömmar redan. Så trist men det blir reklamation på denna. Budget fungerar jättebra ibland men inte i det här fallet.