Inlägget innehåller affiliatelänk

Kappa Marqet Ballerinas Alberville Tröja Newhouse Kjol Marqet Solglasögon Saint Laurent Väska Mulberrry

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig helg! Vi har tagit det mest lugnt men igår var det först kalas på lekland följt av Oktoberfest på Ulla Winbladh. Det var så kul med lite Oktoberfest feeling och Alma och Livia tyckte att det var jätteroligt.

Igår hade jag på mig outfiten ovan, svart kjol och svart cashmeretröja med vit kappa över. Jag köpte den här kappan i veckan, så glad att äntligen hittat en cremevit kappa som är sådär lagom oversize. Jag valde S för att få den lite större kring axlar och ärmar. Nu kanske inte cremevitt är det bästa kombinationen med barn hehe men den är i boucle och det är bättre än om den är helt slät i strukturen. Plus jag tänker att jag inte kommer hänga i lekparken med just den här kappan.

Om du vill ha tips på fler kappor i olika prisklasser har jag valt ut favoriter i min Shop här på bloggen.