I samarbete med Newhouse

Den vita skjortan måste vara det mest klassiska plagget man kan äga. En vit skjorta passar till många tillfällen och är lätt att kombinera med olika nederdelar. Man kan även ha den över en klänning istället för en kavaj eller kofta.

Svenska Newhouse har nyligen släppt en ny skjorta ”Elsa Heritage”i exklusiv italiensk bomullspoplin. Tyget är vävt i Italien hos en förstklassig vävare som ligger i framkant inom både vävteknik och miljöambition och skjortan är sydd i Turkiet, hos Newhouse bästa skjortleverantör.

Skjortan känns så härlig mot huden och har en rak passform. Jag ser fram emot att använda skjortan till många olika tillfällen framöver! Ni som har följt mig länge vet att jag gillar Newhouse, det är ett varumärke jag köper ifrån och har gjort tidigare samarbete med så jag vet att deras kvalitet är på topp.

På vardagar är det här en look jag ofta har på mig. Svarta byxor, den klassiska vita skjortan och håret i en enkel knut. Så länge det är okej väder brukar jag ha ballerinas eller ett par svarta pumps med låg klack.

Om jag ska på en middag eller drink är det här ett säkert kort. Samma kläder som ovan fast med ett par roliga klackar, ett smycke av större slag och en clutch. Jag brukar även dra upp ärmarna lite och knäppa upp en knapp upptill och nedtill. Enkelt och stilrent.

Den vita klassiska skjortan ”Elsa Heritage” kommer få följa med på många äventyr framöver. Tar man hand om sin skjorta kan den hålla i många många år. Jag har exempelvis en blå skjorta i garderoben som jag haft över 13 år nu. Tvätta dina skjortor i 30 grader och häng upp på galge för att torka. Stryk eller steama ordentligt så brukar den hålla sig fin fram till nästa tvätt.