I fredags var jag på en riktigt härlig lunch hos Lexington. Vi fick en presentation av vårens första kollektioner och det finns så mycket fint. Jag blev helt förälskad (om man nu kan bli det i ett plagg) i en vit wrapklänning som jag måste testa till våren. Det jag gillar med Lexington är deras plagg och inredning är tidlös och inget man tröttnar på efter en säsong. Jag har handlat från Lexington i många år och alltid varit nöjd med deras kvalitet.

Lexingtons grundare och VD Kristina Lindhe berättar om vårens kollektioner.

Den här klänningen är min stora favorit! Som en dröm! Älskar detaljerna och det stora knytbandet.

Denna kaftan är supersnygg och ett plagg man kan ha både till vardag och fest.

Lexington har så bra kvalitet och jag gillar verkligen deras sängkläder. Deras påslakan är en favorit här hemma.

Denna dukning vore så fin i vår! Den här nyansen av grönt är så harmonisk.