I helgen hade jag och Johan egentid ihop. Min pappa ville gärna passa tjejerna och det tackar man ju inte nej till i första taget hehe. Ibland behöver man lite kvalitetstid ihop även om jag älskar att vara vi fyra.

Vi tog det bara lugnt och njöt av det härliga vädret i Stockholm. I fredags åt vi middag på Daphnes och på lördagen promenerade vi på Skeppsholmen och upp på Kastellet, var inne på Nationalmuseum, tog en drink i Cadierbaren och tittade på Bukowski’s senaste visning. På kvällen lagade vi en god middag hemma och tittade på film. I söndags promenerade vi ut på Djurgården innan tjejerna och min pappa kom hem för tårta och firande av Farsdag.

Såhär såg jag ut i lördags. Det var 14 grader och sol i Stockholm men det här var absolut sista dagen med bara ben under kjol. Den här kjolen är ju stickad så det var iallafall inte kallt.

Nationalmuseum är mitt favoritmuseum i Stockholm. På helgen är det bäst att komma kring öppning eller en stund innan stängning om man vill ha mindre folk.

Fredagens middag blev på Daphnes. Jag äter inte rött kött så ofta men i fredags blev jag riktigt sugen!