Innehåller affiliatelänkar

Mönstrad klänning Chamonelle / Vit kofta Stenströms / / Ljusblå kavaj Lindex / Kabelstickad tröja Lexington / Vit skjorta Stenströms / Kavaj Marqet / Blå klänning Lindex

Jag älskar ju neutrala färger som beige, svart och vitt men varje gång när våren är på intåg blir jag sugen på färg. Min första tanke är alltid starka nyanser men när det kommer till färg känner jag mig mest hemma i mjuka, gärna pastelliga nyanser, av exempelvis blått och rosa.

Här ovan hittar ni några av mina favoriter som fortfarande finns att köpa just nu. Den första klänningen i ett härligt blått mönster fick jag av Johan och tycker att den modellen är så härlig. Ett tips till dig som gillar kostymen är den ljusblå kavajen med matchande byxor. Jag har min vanliga storlek i kavajen men gick upp en i byxorna.