Tofflor Lindex Bricka i mangoträ H&M Home Sängkläder Lexington Överkast Lexington Minivas H&M Home

 

Älskar när man får tid att ta det lugnt hemma på helgen. Äta en extra lång frukost, slappa i myskläder och läsa några sidor i en bok. Nu när våra barn börjar bli större märker jag att man får mer och mer tid för det. De leker ofta ihop och då kan man passa på att bara ta det lugnt haha. Just nu läser jag en bok om Leonardo DaVinci, jag gillar biografier, historia och konst så valde den här supersnabbt i bokhandeln. Jag har kommit ungefär halvvägs och har lärt mig så mycket nytt om Leonardo.

När det kommer till sängkläder är min stora favorit Lexington. Har köpt flera set därifrån och är väldigt nöjd med deras kvalitet. Överkastet har vi haft ett år nu och jag gillar verkligen den här vita nyansen. Många vita överkast är alldeles för vita men det här är lite varmare.