Jag kom på att jag ska skriva ut lite härliga nya tips till Palma. Det känns som att det kommer upp nya härliga restauranger varje gång man åker dit. När jag var där i början på april med två vänner besökte vi bland annat Beatnik Market som definitivt har blivit en ny favorit. Restaurangen ligger på hotellet Puro Grand Hotel som är ett gammalt palats med anor från 1400-talet. Det är nyligen restaurerat och jag älskar ställen med historia. Vi satt i deras ljusgård och åt brunch och det var så trevligt. Mina favoriter var spicy scampi och en snickerskaka.

Förutom Puro Grand Hotel har Puro öppnat Palacio Can Marqués i Palma. Båda hotellen ser så fina ut och jag är så nyfiken på att bo där någon annan gång jag besöker Palma! Jag och Johan ska till Mallorca i slutet på september men då ska vi vara på en annan del av ön. Men nästa gång. Jag brukar spara en lista med hotell jag vill besöka så går det snabbare när man väl är igång och ska resa.