Inlägget innehåller affiliatelänkar

Tights Röhnisch Tröja Röhnisch Sneakers Skechers x Diane von Furstenberg Vattenflaska Röhnisch Solglasögon Saint Laurent

Det är inte speciellt ofta jag lägger upp träningskläder men plötsligt händer det hehe. Jag har nämligen rensat bland mina träningskläder och passat på att köpa lite nytt. Jag vet inte varför men jag har sparat på gamla tights som egentligen inte sitter så bra, sport-bh:ar som är alldeles för tajta osv. Då är det skönt att göra en ordentligt garderobsrensning och bara ha kvar det man verkligen gillar och använder.

Igår hade jag på mig outfiten ovan när jag gick en promenad på Djurgården. Tightsen ovan är mina favoriter. Så mjuka och följsamma i tyget, hög midja och en diskret ficka på sidan.

Mina sneakers är ett nytt köp och är från samarbetet mellan Skechers och Diane von Furstenberg. Jag älskar Dianes mönster och äger flera wrapklänningar så när jag skulle köpa sneakers tyckte jag att det här var lite roligare.