Inlägget innehåller affiliatelänkar

Polotröja i cashmere Stenströms Byxor Lexington Väska Pourchet Paraply Harry Rain Kavaj Marqet (lånat av en vän)

Det har varit ett par regniga dagar och det är såklart lite trist. Man vill ju gärna ha så mycket av dessa underbara soliga höstdagar som möjligt för att ladda batterierna till vintern. Ett lite roligare paraply är alltid något och det är i beige har jag lånat av min vän Louise. Igår hade jag på mig ett par svarta kostymbyxor (favoriter) med en varm polotröja och kavaj över. Den här kavajen är tjock i materialet så värmer som en jacka.

1 I cashmere & merinoull Arket 1990 kr / 2 I ull & other Stories 990 kr / 3 I merinoull & polyamid Arket 990 kr / 4 I merinoull & other Stories 690

Det finns många fina polotröjor just i alla möjliga färger. Just vitt tycker jag är så fint på hösten och vintern för det ljusar upp. När det kommer till polotröjor tycker jag att man ska titta efter bra material. Så vad är då bra material? Främst cashmere och ull. Kan även vara blandningar med silke eller bomull. Helt i cashmere är varmt men får såklart en högre prislapp. Det jag gillar med polotröjor är att det är ett perfekt plagg att ha till vardags, till en drink med fina örhängen men också under skidjackan.