angelicas closet
angelicas closet

angelicas closet

I lördags var det dags för Bellas möhippa och det hela började med att hon blev hämtad av Pingis man Christer som var utklädd till kanin. Vi tog henne till Sjö & Land på Strandvägen där vi hade dukat upp med olika snittar, isatte från Starbucks och bubbel. När vi hade ätit klart snittarna kom dessertkocken Conrad som har vunnit årets konditor och var med och gjorde Victoria och Daniels brudtårta. Efterrätterna var fantastiskt goda!

Runt klockan ett tog vi en taxi till Spa by Us där vi kopplade av, drack juice och åt frukter. Medan Bella fick göra en behandling badade vi i jacuzzin. Efter spat åkte vi hem till Bella där vi hade dekorerat i ett rosa tema och åt middag som vi beställt från Pontus. Det var en riktigt lugn och härlig dag och jag hade verkligen saknat alla tjejer, det är inte alltid som man kan träffas alla tillsammans!