angelicas closet
Det har varit mycket skriverier om H&Ms plus size bilder i vårkatalogen, många skriver att det är skandal och att modellen omöjligt kan ha storlek 44/46. Jag tror att många direkt kopplar ihop plus size med mängden kroppsfett men man får inte glömma att en person kan vara lång och/eller bred och därför behöver större storlekar än ”normalt”. Modellen på bilden är över 180 cm så nej det är inte omöjligt att hon har storlek 44. Plus size är inte en look och har inte med bara med vikt att göra!

Jag tycker dock att det vore bättre att fronta en annan modell eftersom det finns så höga förväntingar på hur en plus size modell ska se ut. Någon skandal tycker jag iallafall inte att det är.

angelicas closet

Jag läser väldigt många internationella bloggar och tänkte ta tillfället i akt och tipsa om fyra grymma plus size bloggtjejer; GabiFresh, Saksinthecity, Nicolette och Nadia. Dessa tjejer struntar i alla pekpinnar och gömmer sig inte under tråkiga kläder. Glöm inte att du är vacker oavsett storlek!