angelicas closet

Hatt River Island Bikini Seafolly Solskyddsfaktor & läppglans Hawaiian Tropic Väska Love Moschino Sandaler Ilario Ferucci

På lördag åker jag till Deia och det ska bli så skönt att få njuta solen! Vi ska stanna där i tio dagar och hyr samma fantastiska hus som året innan, det har en terrass med en spektakulär utsikt som man inte kan få nog av. I min resväska kommer jag självklart att packa ned alla nödvändigheter till stranden så som sandaler, bikinis och självklart solskyddsfaktor. Jag är väldigt noga med att smörja in mig regelbundet under dagen och använder gärna läppglans med spf.

När jag väljer bikni går jag efter två saker: bandeau och trosor med knytband. Det är en modell som fungerar för mig och bikinitrosor med reglerbara band gör att man alltid känner sig bekväm.