angelicas closet
angelicas closet

Här är det senaste tillskottet bland mina träningsskor! Jag ville ha ett par med en lite roligare design så jag köpte ett par som jag designat själv från Reebok. Man väljer sko och sedan är det bara fantasin som sätter stopp! Jag ville ha ett par i vitt, svart och rosa och ovan hittar ni resultatet! Eftersom jag älskar prickigt bestämde jag mig för att ta med det elementet på skorna.

ord som sammanfattar min träningsfilosofi är smidig, slank och stark

Jag brukar få en del frågor om min träning och de flesta undrar vad jag tränar och hur ofta. Jag tränar på gym (Balance) och jag brukar gå dit två till tre gånger i veckan. På gymmet varierar jag konditon (crosstrainer, cykel, korta intervaller på band, hopprep) med styrketräning för hela kroppen. Jag föredrar lättare vikter men med flera repetitioner. Efter varje pass stretchar jag igenom kroppen ordentligt. Förutom gymmet ser jag till att få en bra vardagsmotion: jag promenerar till exempel till och från jobbet varje dag och väljer trappor före hiss. Jag gillar att träna och ser det som en investering i mig själv, det här är ingenting som jag gör under en kort period utan det är för hela mitt liv. Tre ord som sammanfattar min träningsfilosofi är smidig, slank och stark. Jag hetsar inte mig själv och jämför mig inte heller med andra. Jag tycker att det är väldigt viktigt att man alltid ska utgå ifrån sig själv!