Visste du att det finns en fantastisk designeroutlet online? The Outnet lanserades i april 2009 och tillhör Net-a-porter Group. Hos The Outnet hittar du designerplagg, accessoarer och skor till kraftigt reducerade priser. Jag är helt förälskad och går igenom nyheterna en till två gång i veckan!
Angelica Aurell

I klänning från DvF som jag fyndat på The Outnet.

Vilka designers finns?

The Outnet har ett stort utbud av designers och ett par av dessa är: Givenchy, DvF, Chloé, Isabel Marant, Alexander Wang, Valentino och Christian Louboutin. Här kan du se alla designers.

Hur shoppar jag?

Det gäller att vara lite strategisk när man ska fynda! Hos The Outnet kommer nyheter in varje måndag, tisdag och torsdag och då gäller det att hålla utkik. Är du lika nördig som jag? Ladda ner appen! Om du är sugen på ett plagg eller accessoarer rekommenderar jag att du slår till med en gång. Väntar du för länge är risken stor att plagget är slutsålt. Är du tveksam på vilken storlek du ska välja? Vid varje plagg finns Product Measurements och en Measurment guide som du kan använda dig av.

the outlet

Skapa ett konto

Även om du inte har shoppat något på The Outnet än rekommenderar jag dig att skapa ett konto. När du har loggat in kan du bland annat skapa en Wish list och fylla i vilken storlek du har samt vilka designers du gillar för att få rätt uppdateringar till din mail.

apptho


Frakt och leverans

Då och då har The Outnet fri frakt men vanligtvis kostar frakten 10-15 euro. Leveranstiden är ungefär 4-5 dagar. Det tillkommer ingen tull eftersom paketet skickas ifrån UK.

Någonting som är viktigt att notera är att leverans sker med bud, måndagar till fredagar mellan 09:00 till 17:00. När du betalar kommer du ange adressen dit paketet ska skickas och det måste finnas en person (det behöver inte vara du) på plats när leveransen sker. Om du inte vet om du är hemma rekommenderar jag att du till exempel väljer ditt jobb som leveransadress. För mina senaste leveranser har jag dock haft valmöjligheten att välja utlämningsställe istället för hemleverans, detta val har skett via DHL på sms och inte i kassan på The Outnet.