angelicas closet

Bilder från min Pinterest

Nu är det inte lång tid kvar till vårt bröllop och varje gång jag tänker på det (vilket är flera gånger om dagen) så pirrar det i magen. Tänk att jag snart ska gifta mig med mannen jag älskar!

Vår planering rullar på men vi har fortfarande en del att pricka av från vår lista. Det känns som att jag har ett nytt miniprojekt varje dag och denna tisdag funderar jag mycket kring min och mina tärnors buketter. När jag berättade för min mamma förra veckan att vi inte bokat det än utbrast hon ”Men Angelica! Inte än?” –  Så ja, det är en viktig todo som jag känner att vi måste fixa snarast!

Jag har lite ideer kring min bukett och tänker antingen en bukett helt med cremevita rosor eller creme med inslag av lila. Som ni ser på bilderna drar jag mig åt en rund bukett. Jag är ingen expert på blommor så den här veckan ska jag leta runt bland olika florister och se om jag hittar någon duktig som jag kan bolla ideer med.