angelica johan
angelica johan

angelicas closet

När vigseln kvar klar gick vi som man och fru längst altargången till Vivaldis Four seasons spring. Det är en av mina favoriter och jag blir alltid glad när jag hör den symfonin. Jag och Johan gick in i ett av kyrkans rum medan gästerna gick ut och ställde sig trapporna. Vi tittade på varandra, skrattade och försökte ta in allt. Vi har gift oss! Nu har vi gjort det! Efter ett par minuter kom prästen och hämtade oss och vi gick ut till gästernas jubel. Rosenblad flög överallt!

angelica johan

angelica johan

angelica johan

Efter ungefär en kvart tog Johans marskalkar täten och ledde alla våra bröllopsgäster mot festlokalen. Vi valde Historiska Museet på Narvavägen så det är en kort promenad på cirka fem minuter från Hedvig Eleonora till museet. Jag och Johan samt mina tärnor stannade kvar ett par minuter samtidigt som vår fotograf tog bilder. Vi promenerade i ett litet tåg till festlokalen, solen sken och allt kändes helt fantastiskt.

När vi kom fram till Historiska Museet gick vi igenom gården och upp för trappan. Där väntade alla våra gäster på terrassen och tillsammans utbringade vi en skål. Nu är det dags att fira!

angelica johan

angelica johan

angelica johan

angelica johan

Bilder: privata och Michel Widenius