bonifaco
Efter nästan en vecka på Il Pellicano checkade vi ut och körde in mot landet. Ungefär en och en halv timme senare var vi framme på Conti di san Bonifacio som är en vingård i Toscana. När vi kom dit började vi med lunch och det var ett härligt ögonblick för vi var helt själva med denna ljuvliga utsikt över vingården. En sallad och ett par glas vin senare checkade vi in i vår svit på högst våningen som hade ett enormt badrum och en egen terrass.

Klockan halv fem hade vi bokat in en vinprovning där vi gick ner till vinodlingen och fick höra mer om druvorna och hur processen går till. Vi fick testa olika viner och fick lära oss hur dessa ändrades med bland annat olika ostar och prosciutto. Jag älskar italienskt vin så det var intressant att få höra mer om dess druvor och kvalitet.

Vi stannade bara en natt på Conti di san Bonifacio men jag är väldigt sugen på att åka tillbaka. Förutom vinprovningar anordnas bland annat tryffeljakt som vore jättekul att testa! Jag skulle rekommendera Bonifacio till dig som vill ha den ultimata Toscanaupplevelsen men med en stylish och modern touch.

conti di san bonifacio

conti di san bonifacio

conti di san bonifacio

conti di san bonifacio