Igår kväll bjöd Lexington in till sin årliga Thanksgivingmiddag och det var så himla trevligt. Det är något speciellt med Lexington och det skriver jag inte bara för att vara snäll. Det är en varm familjekänsla som jag tycker känns tydligt både i butiker som i showroom. En välkomnande känsla som långt ifrån alla varumärken har.

Under middagen åt vi klassisk mat för Thanksgiving med bland annat kalkon, sötpotatis, majsbröd och såklart pumpapaj till efterrätt. Det hölls tal, var massor med skratt och innan dessert var det en tävling där alla sprang runt och letade efter en pumpa som var gömd i butiken. Det såg rätt kul ut när vi alla sprang runt där och letade bland kuddar och kläder. Den som hittade pumpan vann en rutig duk som ni ser på bordet ovan. Den passar ju perfekt till jul men jag såg att den är helt slutsåld på webbsidan.

Kvällens dukning var så fin och jag gillar hur servetterna var vikta som en pumpa med en kanelstång i mitten. Bordplaceringen med en torkad apelsin och rosett tror jag att tar rakt av till någon julmiddag här hemma.