zara
Jag har varit en trogen Zara-shoppare under många år och har nästan alltid varit nöjd med mina köp. Plaggen har hållt färg och passform utan problem. Den senaste tiden har jag dock märkt att någonting har förändrats. Kvaliten är sämre fast priserna är högre. En dålig kombination i mina ögon!

För någon vecka köpte jag till exempel denna underbara blus men efter en tvätt hade den krympt och materialet hade helt ändrat yta. Jag är extremt noga när jag tvättar och tar väl hand om mina kläder så det var oväntat. Det här är bara ett exempel men det var droppen för mig. Jag är less på Zara och har ingen lust att besöka deras butiker längre. Det är så onödigt att spendera pengar på kläder som inte håller, både för plånboken och miljöns skull.

Jag har pratat med flera vänner och kollegor om Zara som också upplever att kvalitén har blivit sämre. En vän köpte en tröja nyligen som gick sönder i andra tvätten och en annan shoppade ett par boots där hela klacken flög av. Hur upplever du Zara? Tycker du att deras kvalitet är densamma eller sämre?