För ett par dagar sedan köpte jag en enkel stråväska från H&M. Jag var ute efter en liten stråväska som variation till min stora som man mer har till stranden eller en picknick. Den från H&M var perfekt i modellen men jag tyckte att den var lite trist och handtagen något stickiga. För att göra väskan lite mer personlig bestämde jag mig för att piffa till den lite…


stavaska.jpgstavaska.jpg

Jag köpte presentband från Lagerhaus och tog fram en brosch med pärlor. Just nu bestämde jag mig för ljusblått band som jag snurrade tajt kring handtagen. Snabbt, snyggt och ger en enkel väska lite mer liv! Det roliga är att man enkelt kan ta loss banden och variera med olika färger beroende på humör och outfit. 


sidenband.jpgsidenband.jpg


stavaska sidenband.jpgstavaska sidenband.jpg


lyxig stavaska.jpglyxig stavaska.jpg