Efter cermonin i Hedvig Eleonora promenerade vi till till Historiska museet som var platsen för vår bröllopsmiddag och fest. Medan vi skålade med våra gäster på terrassen…

… så dekorerades det i Barockhallen. Lokalen har utsmyckningar och föremål från 1600 och 1700-talet, den är helt magisk och vi blev kära vid första ögonkastet! Efter att ha sett Barockhallen fanns det inget annat alternativ.

Efter en fantastisk trerättersmiddag och vackra rörande tal var det dags för fest. Vi hade själva festlokalen med dj en trappa ner och vi ville ha ett roligt sätt att bryta middagen på. Johan gick upp på scenen och låtsades att han skulle sjunga en låt till mig men precis när han skulle sätta igång kommer tre transvestiter in med shots och dansade med våra gäster. Det blev ett väldigt roligt inslag och ett par shots senare fortsatte festen en trappa ner.