angelicas closet
Jag har fått ett par mail om vår bröllopsresa till Italien så därför tänkte jag sammanfatta vår resa i ett inlägg. Vi hade det obeskrivligt bra och det var som att man svävade på små fluffiga moln under hela resan. Ett av mina bästa ögonblick är när vi får in champagne och det står Mr & Mrs Aurell på ett kuvert – den lilla detaljen gjorde mig så glad. Vi har gift oss! Vi är man och hustru!

angelicas closet

aldrovandi villa borghese

Vi började vår bröllopsresa i Rom där vi bodde på Aldrovandi Villa Borghese, ett lyxigt hotell med pool och en liten trädgård. Vi spenderade förmiddagen vid poolen och senare på eftermiddagen gick vi eller tog en bil till city för lunch och shopping. Vill du ha tips till Rom? Här hittar du min miniguide. Vi stannade i Rom i fem nätter innan vi åkte mot nästa destination…

angelicas closet

il pellicano

… som var det omtalade hotellet Il Pellicano! Här badade man antingen vid poolen eller tog hissen genom berget ner till havet. Maten, läget och servicen var makalös och perfekt för er som vill ta det lugnt. Vi stannade på Il Pellicano i fem nätter och sedan tog vi hyrbilen och åkte mot Toscana.

conti di san bonifacio

I Toscana bodde vi på en ljuvlig vinresort som heter Conti di san Bonifacio. Vi bodde i deras toppsvit med en gigantisk terrass med utsikt över ägorna. När vi kom  dit började vi med lunch och sedan blev det vinprovning med deras sommelier Serena. Efter vinprovningen drack vi (ännu mer) vin på terrassen och såg solen gå ner bakom bergen.

sofitel rome

Sista natten på vår bröllopsresa spenderade vi på Sofitel i Rom. Personalen var så gulliga när vi checkade in och skickade upp chokladdoppade jordgubbar och champagne. Inte helt fel! Sista kvällen åkte vi till vår favoritrestaurang i Rom, Il Caminetto på Via Parioli.

För oss var det givet att dela upp bröllopsresan på olika hotell. På så sätt fick man flera olika koncept på en resa! Jag kan omöjligt välja ut ett favorithotell för jag gillade allihop på olika sätt och tillsammans blev det en perfekt kombination.