Angelica Aurell
När man pratar om bloggandet får jag ofta frågan ”Tröttnar du aldrig?” och mitt svar blir alltid detsamma. Nej verkligen inte! Bloggen har varit en del av mitt liv sedan 2006 och nu i vår blir det hela nio år! För mig är bloggen lika självklar som att duscha eller borsta tänderna.

Angelicas Closet har genom åren gått från att vara en liten hobby till ett jobb och ett sätt för mig att få uttrycka mig kreativt. Det har varit otroligt kul att följa bloggvärlden och dess trender under så många år och jag är otroligt tacksam för allt jag har fått vara med om. Jag är tacksam för er, mina trogna läsare som har följt mig under lång tid.

Under 2015 kommer jag lägga ner ännu mer tid på Angelicas Closet och jag vill ha er feedback! Vad tycker ni bäst om och vad kan bli bättre? Vad vill ni inte läsa om och är det något speciellt som ni uppskattar extra mycket? Era tankar betyder mycket för mig så dela gärna med er.