På lunchen gjorde jag några ärenden inför jul. Jag började med att gå till Gallerian där jag besökte leksaksaffären. Även som vuxen älskar jag att gå i leksaksaffärer, det är något speciellt som väcker minnen från barndomen. Okej, inte när det är kaos och massor med människor, men annars. 

Efter gick jag över till NK och styrde upp mot inredningsavdelningen. Häromdagen lyckades nämligen Livia välta vår julgran och då gick några kulor sönder. Julgranen har aldrig vält hos oss innan men någon gång ska väl vara den första haha. Hon tyckte att det var en jättebra ide att krypa under och bakom den för att bygga en koja och det såg ut som en scen i en film när granen välte och toppen med stjärnan hamnade i huvudet på Johan. Som tur var gjorde ingen illa sig och jag hittade mina favoritkulor på kampanj idag så det var ju tur i oturen.