Angelicas Closet
Jag har redan börjat fundera lite på sommaren och hur det kommer bli med en liten bebis. I början på juni blir vi tre och första tiden kommer vi självklart vara hemma i Stockholm. Vår förhoppning är att i slutet på sommaren kunna ta bilen ner till Skåne (där Johans familj bor) och efter en vecka eller så åka över till Tyskland. Om det är möjligt eller inte återstår att se!

Timmendorf, Niendorf och Travemunde i norra Tyskland är som mitt andra hem. Min morfar bor där och jag har spenderat nästan alla mina somrar i dessa små städer. Det är otroligt vackert med kilometerlånga sandstränder, god mat, hästpolo och seglarveckor. Första gången jag besökte Tyskland var jag knappt tre månader gammal och det vore kul att ta med vårt barn på samma äventyr.

Angelica Aurell

 

Längst strandpromenaden

Timmendorf
Med random full tysk på seglarveckan i Travemunde

Timmendorf

Allt gott godis!

Timmendorf

Lata dagar i en strandkorb