Angelica-Aurell-RomAngelica-Aurell-Rom

Jag och Johan har haft ett par underbara dagar i Rom! Vi flög dit i tisdags eftermiddag och åkte hem under lördagskvällen. Det här var mitt fjärde besök i Rom och mitt tredje med Johan så vi kände ingen stress att besöka massor av sevärdheter. Vi har mest tagit det lugnt vid poolen på hotellet, strosat runt i våra favoritkvarter och ätit fantastisk mat! Fått kvalitetstid med varandra. 

Tyvärr så har jag varit lite sjuk under resan och fick feber varje kväll. Trist att vara sjuk men trots det så har vi haft det väldigt bra! Jag har sovit ut varje morgon och kan inte minnas sist jag kunde sova ut flera dagar på raden. Det behövde jag verkligen. 

Rom är en magiskt vacker stad och det finns så mycket att se. Så många restauranger att testa och massor av butiker för den shoppingsugna. Under veckan kommer jag att uppdatera min guide till Rom så glöm inte att spana in den om du vill ha tips till den eviga staden. 


angelica-5309.jpgangelica-5309.jpg


angelica-5008.jpgangelica-5008.jpg


angelica-5282.jpgangelica-5282.jpg

Vackra Rom! Den här utsikten är från monumentet Vittorio Emanuele II


dilla-romdilla-rom

Lunch på en av våra favoritrestauranger Dilla som ligger på Via Mario de’ Fiori


angelicas closet rom.jpgangelicas closet rom.jpg


angelica-5301.jpgangelica-5301.jpg


villa borghese.jpgvilla borghese.jpg

Den här lilla sjön ligger i Villa Borghese.


Etiketter: